Een supboard huren doe je bij Suphuren.com

Dé hype binnen de wereld van watersport? Suppen! Stand Up Paddling is een ontspannen activiteit waarmee je tegelijkertijd je balans traint en je conditie verbetert. En dat zonder intensieve inspanning of overmatige belasting van je gewrichten. Heb jij zin in een sportief dagje in de natuur en ben je op zoek naar een originele activiteit? Een supboard huren doe je bij Suphuren.com. Bij ons huur je supboards van de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Bij de huur is alles inbegrepen wat je nodig hebt. Zo ben je direct helemaal klaar voor een ontspannen dagje op het water!

Wat maakt een supboard zo uniek?

Overweeg je voor de eerste keer een supboard te huren en vraag je je af of je in plaats daarvan niet gewoon die surfplank kunt gebruiken die je al in de schuur hebt staan? Het antwoord daarop is een volmondig ‘nee’. Supboards en surfboards verschillen op enkele manieren essentieel van elkaar. Een supboard is bijvoorbeeld een stuk langer, maar ook breder en dikker. Dat bevordert je stabiliteit op het water, wat dan ook mede verklaart dat suppen voor een veel grotere doelgroep geschikt is dan surfen. Terwijl surfboards worden gemaakt om op de golven te kunnen voortbewegen, ontwikkelt men supboards met het oog op gebruik in rustigere wateren.

Het voordeel van een opblaasbaar supboard

Bij Suphuren.com huur je een opblaasbaar supboard. Dat heeft zeker voor beginnende suppers zo zijn voordelen. Heb je dus geen of nauwelijks ervaring met deze watersport en heb je ook niet eerder op een surfplank of waterski’s gestaan? Op een opblaasbaar supboard kun je je balans makkelijker vinden en houden. Zo verspil je minder energie en lukt het je nog beter om van deze watersport te genieten. Ook onder ervaren suppers zijn de opblaasbare supboards -ook wel inflatable supboards genoemd- mateloos populair.

Een supboard huren dat je makkelijk kunt vervoeren

Een ander voordeel van het huren van een opblaasbaar supboard is het feit dat je deze makkelijk met je mee kunt nemen. Wanneer een dergelijk board is opgevouwen, heeft deze de grootte van een flinke rugzak. Zo kun je deze makkelijk met de auto, maar ook met de fiets of het openbaar vervoer meenemen. Eenmaal op je bestemming aangekomen is het opblazen ervan een kwestie van slechts enkele minuten.

Besluit jij een supboard te huren bij Suphuren.com? Dan blazen wij de sup voor je op, zodat je direct het water op kunt. Ga je niet in ons recreatiegebied, maar elders suppen? Dan pakken we je supboard voor je in, zodat je deze probleemloos kunt vervoeren.

Supboards van Jobe

Een supboard van het merk Jobe huur je bij Suphuren.com. Dit zijn de lichtste exemplaren die er vandaag de dag op de markt bestaan, terwijl ze tegelijkertijd van alle technologische snufjes zijn voorzien die een high-end supboard kenmerken. Zo hebben ze een exterieur van twee lagen pvc en is er bij de vervaardiging gebruikgemaakt van speciale technieken die een aanzienlijke gewichtsbesparing opleveren. De Jobe X-stitching technologie zorgt ervoor dat er maximale stijfheid wordt gecreëerd. Dit alles leidt tot premium kwaliteit voor zowel beginners als gevorderden.

Een supboard huren om na te gaan welk type het beste bij je past

Een supboard huren doen de meeste mensen voor een dagje vermaak op het water. Ook kun je hiertoe besluiten wanneer je voornemens bent om een supboard te kopen, maar nog niet zeker bent over welk type bij je past. Een dergelijke aanschaf betekent namelijk een behoorlijke investering en daar wil je achteraf geen spijt van hoeven krijgen. Een dagje op het water met een supboard van Jobe geeft je voldoende inzicht om te bepalen of een opblaasbaar supboard bij je past.

Een dagje of een heel weekend op het water

Bij Suphuren.com zijn supboards inclusief de rest van de benodigde uitrusting per dag te huur. Je haalt je sup dan vanaf 09.00 ’s ochtends op en hoeft deze pas ’s avonds om 20.00 in te leveren. Dat betekent heel wat uurtjes waterplezier. Een weekend lang suppen behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt je supboard dan op vrijdagmiddag na 17.00 ophalen en deze op zondagavond om 20.00 weer inleveren. Zelfs voor een langere periode zoals een vakantie kun je een supboard huren bij Suphuren.com.

Op welke locatie bevindt Suphuren.com zich?

Suphuren.com bevindt zich op een camping nabij het waterrijke gebied Lithse Ham (in het dorp Heerewaarden). In 5 minuten ben je in recreatiegebied de Lithse Ham. De Lithse Ham behoort tot het natuurgebied De Maashorst, dat zich het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant mag noemen. Hier, op de grens met Gelderland, beleef je een heerlijke dag suppen.

Wat is er inclusief bij het huren van een supboard?

Ga je een supboard huren bij Suphuren.com? Dan krijg je behalve een board (sup) ook een peddel, een pomp, een vin, een koord voor om je enkel een zwemvest en een “waterdichte” zak. Die laatste, ook wel een drybag genoemd, is ideaal voor het vervoeren van alles wat je wil beschermen tegen het water (kleding, eten en drinken). Suhuren.com adviseert je om je mobiele telefoon (als je die wilt meenemen tijdens het suppen) op te bergen in een waterdichte telefoonhoes. Suphuren.com verkoopt deze.

Veelgestelde vragen

Zeker, iedereen kan het. Als je bij ons een sup huurt, dan leggen we altijd uit hoe het werkt en als je wilt dan lopen we mee naar de waterkant om je het water op te helpen.

Kleine kinderen kunnen gewoon samen met een volwassene op een board zitten. Als kinderen een zwemdiploma hebben, is er wat ons betreft geen belemmering om ze te laten suppen. Belangrijk is wel dat de kinderen voldoende kracht hebben om te kunnen peddelen.

Wij verhuren alleen sup boards uit het topsegment omdat wij ervan overtuigd zijn dat goed materiaal bijdraagt aan veiligheid en gemak. Daarnaast verstrekken wij bij de huur van iedere sup altijd een gratis zwemvest.

Wij vragen je om een geldig paspoort of ID mee te nemen. Hiervan maken we een kopie. Je vult een huurovereenkomst in en daarna kun je direct je sup(s) meenemen. Je hoeft bij ons geen borg te betalen.

Bij ons kun je direct het water op. Onze locatie bevindt zich op een watersportcamping die direct aan de Maas ligt. Recreatiegebied de Lithse Ham ligt op 5 minuten peddelen.

Als je bij Suphuren.com een sup huurt, mag je deze meenemen. Je bent niet verplicht om bij ons het water op te gaan. Als je de sup(s) meeneemt naar jouw favoriete plek, pakken wij de sup(s) voor je in. Je krijgt dan een draagzak, sup, peddel, pomp en zwemvest mee.

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij Suphuren.com.

Aangezien we ons bevinden op een watersport camping, zijn er mooie douches en toiletten aanwezig. Het gebruik van de toiletten is gratis. Om te douchen kun je een douchemunt kopen.

Zeker! In onze horeca (direct aan de jachthaven) kun je lekker eten tegen redelijke prijzen.

Ja, voor 5 euro per stuk per dag.

Neem contact met ons op via info@suphuren.com voor meer informatie.