Sup huren in de omgeving Utrecht

Wil je een Sup huren in Utrecht? Suphuren.com is HET adres waar je één of meerdere sups kunt huren in de omgeving van Utrecht. Wij hebben alleen sups uit het topsegment van Jobe. Wij willen dat je met het beste materiaal het water op gaat; het is immers een dagje uit en je wil daar plezier aan beleven! Om je veilig het water op te laten gaan, doen we er ook gratis een zwemvest bij.

Sup huren Utrecht

Je haalt je sup package(s) op vanaf 10.00 uur in de ochtend (in Heerewaarden, nabij Den Bosch) en pas om 20.00 uur hoef je deze weer in te leveren. Een hele lange dag waarop jij kunt bepalen waar je het water op wil gaan.

Weet je zelf geen goede spot en wil je direct het water op? Geen probleem, wij kunnen de sup(s) voor je opblazen en dan kun je direct starten met suppen. Onze locatie bevindt zich op een camping in een waterrijk gebied en we hebben een hele mooie plas op 5 minuten peddelen. In ons restaurant, direct aan de jachthaven, ontvangen we je graag voor een drankje en een hapje.

Ook voor de huur van een sup voor een langere periode (bijvoorbeeld je vakantie) ben je bij ons aan het juiste adres, check onze gunstige tarieven hieronder voor meer info.

Neem wel een geldige ID mee als je de sup(s) komt ophalen.

Veelgestelde vragen

Zeker, iedereen kan het. Als je bij ons een sup huurt, dan leggen we altijd uit hoe het werkt en als je wilt dan lopen we mee naar de waterkant om je het water op te helpen.

Kleine kinderen kunnen gewoon samen met een volwassene op een board zitten. Als kinderen een zwemdiploma hebben, is er wat ons betreft geen belemmering om ze te laten suppen. Belangrijk is wel dat de kinderen voldoende kracht hebben om te kunnen peddelen.

Wij verhuren alleen sup boards uit het topsegment omdat wij ervan overtuigd zijn dat goed materiaal bijdraagt aan veiligheid en gemak. Daarnaast verstrekken wij bij de huur van iedere sup altijd een gratis zwemvest.

Wij vragen je om een geldig paspoort of ID mee te nemen. Hiervan maken we een kopie. Je vult een huurovereenkomst in en daarna kun je direct je sup(s) meenemen. Je hoeft bij ons geen borg te betalen.

Bij ons kun je direct het water op. Onze locatie bevindt zich op een watersportcamping die direct aan de Maas ligt. Recreatiegebied de Lithse Ham ligt op 5 minuten peddelen.

Als je bij Suphuren.com een sup huurt, mag je deze meenemen. Je bent niet verplicht om bij ons het water op te gaan. Als je de sup(s) meeneemt naar jouw favoriete plek, pakken wij de sup(s) voor je in. Je krijgt dan een draagzak, sup, peddel, pomp en zwemvest mee.

Er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij Suphuren.com.

Aangezien we ons bevinden op een watersport camping, zijn er mooie douches en toiletten aanwezig. Het gebruik van de toiletten is gratis. Om te douchen kun je een douchemunt kopen.

Zeker! In onze horeca (direct aan de jachthaven) kun je lekker eten tegen redelijke prijzen.

Ja, voor 5 euro per stuk per dag.

Neem contact met ons op via info@suphuren.com voor meer informatie.

Tarieven

Weekend suppen
€ 70p.p.
  • Je mag je sup(s) komen ophalen vanaf vrijdagmiddag 17.00 uur en pas op zondagavond 20.00 uur hoeven ze weer ingeleverd te worden. Op deze manier geniet je optimaal van de vrijheid die een sup je biedt.
Sup(s) huren en meenemen op vakantie?
€ 150p.p.
  • Lekker tijdens je vakantie je eigen sup(s) meenemen en ongelimiteerd het water op? Bij Suphuren.com hebben we hiervoor een hele goede deal. Je mag je sup(s) op iedere willekeurige dag vanaf 17.00 uur ophalen en een week later (op dezelfde dag) mag je de sup(s) weer inleveren vóór 20.00 uur. Voor elke dag dat je de sup(s) langer wil huren betaal je slechts € 15.

Extra informatie over het huren van sups bij suphuren.com

  • Bij Suphuren.com kun je je sup(s) ophalen vanaf 10.00 uur en deze hoeven pas om 20.00 uur ingeleverd te worden.
  • Wij blazen de sup(s) voor je op, zodat je direct het water op kunt. Ga je liever suppen op een andere plaats dan bij ons? Geen probleem, we pakken de sup(s) graag voor je in zodat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Een pakket bestaat uit: Een waterdichte zak, de sup, een vin, een koord voor om je enkel, een peddel en een pomp.
  • Bij iedere sup krijg je gratis een zwemvest in bruikleen.

Reserveren