Sup huren in de omgeving Eindhoven

 

Suphuren.com is HET adres waar je één of meerdere sups kunt huren voor een dag of een langere periode. Wij hebben alleen sups uit het topsegment van Jobe. Wij willen dat je met het beste materiaal het water op gaat; het is immers een dagje uit en je wil daar plezier aan beleven! Om je veilig het water op te laten gaan, doen we er ook gratis een zwemvest bij.

Ook voor de aankoop van een nieuwe Jobe sup zijn we je graag van dienst. Wij zijn officieel dealer van Jobe en maken graag een passende aanbieding voor je. Bel of mail ons gerust voor info!

Sup huren Eindhoven

Reserveer je sup hier

Sup huren Eindhoven

Je haalt je sup package(s) op vanaf 09.00 uur in de ochtend (in Heerewaarden, nabij Den Bosch) en pas om 20.00 uur hoef je deze weer in te leveren. Een hele lange dag waarop jij kunt bepalen waar je het water op wil gaan.

Weet je zelf geen goede spot en wil je direct het water op? Geen probleem, wij kunnen de sup(s) voor je opblazen en dan kun je direct starten met suppen. Onze locatie bevindt zich op een camping in een waterrijk gebied en we hebben een hele mooie plas op 10 minuten peddelen. In ons restaurant, direct aan de jachthaven, ontvangen we je graag voor een drankje en een hapje.

Ook voor de huur van een sup voor een langere periode (bijvoorbeeld je vakantie) ben je bij ons aan het juiste adres, check onze gunstige tarieven hieronder voor meer info.

Neem wel een geldige ID mee als je de sup(s) komt ophalen.

Reserveren kun je doen middels het reserveersysteem hieronder (we nemen altijd contact met je op of het materiaal beschikbaar is). Je kunt ons natuurlijk ook gewoon bellen of een mail sturen.

Sup huren? Reserveer je sup(s) hier


  Tarieven

  Neem contact op

   Adres

   Suphuren.com
   Hogestraat 37
   6624 BA
   Heerewaarden

   Telefoon

   M: 06-53695139
   M: 06-29208725